Teriyakischotel met zeefruit

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In water met zout in ca. 7 min. beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten en zeevruchten fruiten. Vocht afgieten. Paprika in repen snijden en met bloemkool door zeevruchten scheppen. Wok essentials erover gieten en doorwarmen. Taugé vlak voor serveren door groenten scheppen. Mihoen over 4 borden verdelen, roerbakschotel erop scheppen en garneren met in ringetjes gesneden bosui.

Teriyakischotel met zeefruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met zeefruit en vermoutsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met zeefruit
30 min Voorgerecht
Bekijk recept