Goulashsoep

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen, de paprika in reepjes en de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de boter in een soeppan en bak het vlees in 3 min. rondom bruin. Bak de ui, knoflook en paprika 5 min. mee. Doe het paprikapoeder, de bloem en tomatenpuree erbij en bak 2 min. mee.
  • 3 Voeg het water met de bouillontabletten en laurier toe en breng aan de kook. Laat afgedekt 2 ½ uur koken op laag vuur. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg toe en laat 30 min. koken.

Goulashsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
0 min
Bekijk recept

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
0 min
Bekijk recept