Kruidentagliatelle met haricots verts en ham

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en salie zachtjes 2 min. Halveer de cherrytomaten. Schep ze erdoor en stoof alles 3 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur. Breng ondertussen in een grote pan ruim water met zout aan de kook. Kook de boontjes 4 min. Voeg de tagliatelle toe en kook alles nog 4 min.
  • 2 Schep enkele eetlepels kookvocht van de pasta bij de tomaten. Giet de tagliatelle af en laat de pasta met boontjes weer in de pan glijden. Schep de tomaten met de ham door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Kruidentagliatelle met haricots verts en ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Varkensrollade Op Zijn Of Haar Paasbest
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept