1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Snijd de biefstuk in reepjes en de aubergine in blokjes. Snijd de oesterzwammen in stukken.
2 Verhit ⅓ van de olie in een wok. Voeg de knoflook en biefstuk toe en roerbak in ca. 2-3 min. bijna gaar. Breng op smaak met peper en zout. Neem het vlees uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok. Voeg de ui en aubergine toe en roerbak 5 min. Voeg de oesterzwammen toe en roerbak 4 min. mee. Breng op smaak met de oestersaus en peper en zout.
3 Schep het vlees terug in de wok en voeg de taugé toe. Roerbak nog 1 min. Snijd de bosui in schuine ringen en bestrooi over de groente. Verdeel samen met de rijst over kommen.
Aziatische biefreepjes met oestersaus is een recept van Albert Heijn