Uit-de-oven paella met chorizo, sperziebonen en olijven

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het bouillontablet en de saffraan op in 650 ml kokend heet water.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de olie in de paella- of ovenvaste hapjespan. Bak hierin de chorizo zachtjes 3 minuten. Voeg de ui en paprika toe en fruit ze 3 min. mee. Strooi de rijst in de pan en bak de korrels mee tot ze rondom met een laagje olie bedekt zijn.
  • 3 Voeg de sperziebonen en bouillon toe. Breng alles aan de kook. Dek de pan af met aluminiumfolie of deksel en zet de pan op het rooster in het midden van de oven.
  • 4 Neem na 15 min. de pan uit de oven en laat hem nog 15 min. staan. Strooi de olijven over de rijst.

Uit-de-oven paella met chorizo, sperziebonen en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zalm uit een pakje uit de oven
0 min
Bekijk recept
Duifje uit Anjou gebraden met specerijen uit de Ma
0 min
Bekijk recept
Jambalaya (pikante Rijst Uit Louisiana)
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept