Roomandijvie met ham en mosterdpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de andijvie in 2 porties toe en roerbak 2-3 min. tot het blad wat geslonken is.
  • 2 Voeg 150 ml kookroom en de hamreepjes aan de andijvie toe en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Giet de aardappelen af. Stamp met de rest van de kookroom en de mosterd met de pureestamper tot een romige puree. Serveer de andijvie met de mosterdpuree.

Roomandijvie met ham en mosterdpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met ham, kaas en mosterdpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslende met mosterdpuree
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Penne met roomandijvie en knoflookkruim
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkel met andijvieroom
300 min Hoofdgerecht
Bekijk recept