Scharrelbiefstuk met pestoboter

1persoon
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
  • 3 Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).
  • 4 Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.

Scharrelbiefstuk met pestoboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde merguez met pestogroenten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peultjes met muntpestoboter
20 min -
Bekijk recept
Preisoep met kaastortellini
20 min-
Bekijk recept
Rolletjes van serranoham en pesto met groene asperges en garnalen
45 min
Bekijk recept