Mihoen met surimi en broccoli

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de tomaten in kleine stukjes. Snijd de surimisticks in reepjes.
  • 2 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en knoflook 2 min. Voeg de gember en broccoli toe en roerbak 3 min. Voeg het rasp en de tomaat toe en roerbak 3 min. mee. Roer de surimi en oestersaus erdoor. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Schep de mihoen erdoor en laat alles goed warm worden. Verdeel de mihoen over de kommen.

Mihoen met surimi en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept