Zoek
Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper
4
30 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
300 g spaghetti (pasta)
½ tl jalapeñopepers ((pot), fijngehakt)
3 el tomatentapenade (fijngehakt)
500 g reuzengarnalen (ontdooid)
1 el olijfolie
4 romatomaten (in stukjes)
3 bosuitjes (in stukjes)
basilicumblaadjes
Bereiding
1
Roer 1 el vocht uit het peperpotje door de fijngehakte jalapenopepers en tomatentapenade.
2
Knip de pantsers van de garnalen in, snij ze iets in en vul met wat van het tomatenmengsel. Druk ze weer iets dicht.
3
Kook de spaghetti beetgaar.
4
Bak de garnalen goudbruin in de olie. Voeg de tomaatblokjes en de bosui toe. Bak enkele minuten mee. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.
5
Giet de pasta af en schep de saus door de pasta. Bestrooi met basilicumblaadjes.
Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept