Provençaalse ovenschotel

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen ondertussen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Snijd de uien in ringen.
  • 2 Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakken. Maak de peen schoon. Meng de uien, aardappelen, drumsticks en olie in de braadslee. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak.
  • 3 Zet de braadslee 20 min. in de oven. Voeg de groenten toe en schep alles om. Zet nog 15 min. in de oven. Scheur ondertussen de blaadjes van de basilicum. Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met de basilicum.

Provençaalse ovenschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept