Meergranenwraps met kipsalade

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.
  • 2 Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen. Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor. Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.

Meergranenwraps met kipsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Kleine mango-kipsalade
10 min
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tostada pecorino & champignons
20 min Voorgerecht
Bekijk recept