1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Bekleed de ovenbakplaat met het bakpapier. Verdeel de aardappelpartjes over de bakplaat en bak onder in de oven 15-20 min. Voeg na 10 min. de groenteballetjes toe. Schep af en toe om.
2 Breng een laagje water aan de kook. Voeg de tuinerwten toe. Kook 5 min. en spoel koud in een vergiet. Snijd de radijs in plakjes. Zoek de radijsblaadjes uit, gebruik alleen de gave blaadjes, scheur grote blaadjes wat kleiner. Snijd het blad van de munt fijn. Meng de ui en de helft van de munt door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Meng de tuinerwten met de radijs, het radijsgroen en de rest van de munt en voeg 2-3 el yoghurtsaus toe.
3 Verdeel de salade en de groenteballetjes over 4 borden. Serveer met de aardappeltjes en de rest van de yoghurtsaus.
Groenteballetjes met doperwtensalade is een recept van Albert Heijn