Zomerpasta met ricotta

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de aubergine in plakjes en halveer deze. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aubergine in 3 min. rondom bruin.
  • 2 Pers de knoflook, voeg toe en bak 1 min. mee. Snijd de tomaten in parten, voeg toe en bak 5 min. mee. Neem de pan van het vuur en schep de basilicumblaadjes en de kappertjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Meng de spaghetti met de groenten en verdeel over borden. Serveer met de ricotta.

Zomerpasta met ricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerpasta met tuinerwten en munt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerpasta met kip en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerpasta met filetlapje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerpasta
20-30 min -
Bekijk recept