1 Was appel en verwijder met appelboor klokhuis. Snijd appel in 4 plakken. Laat rode biet uitlekken en houd 8 mooie plakjes apart. Snijd rest klein. Verhit 1 el braadboter in braadpan en bak appelplakken. Neem uit pan, voeg rest braadboter toe en bak tartaartjes aan beide kanten ca. 3 min. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bak bacon in droge koekenpan uit. Snijd ijsbergsla fijn en meng met kleingesneden rode biet en blue cheese dressing. Leg appelplakken laatste minuut terug in pan. Leg op appel rode biet, plakje bacon, tartaartje, plak rode biet, plakje bacon en eindig met plak kaas. Laat kaas met deksel op pan even smelten. Snijd broodje op en leg belegd tartaartje op onderkant. Dek af met bovenkant van het broodje en steek eventueel vast met prikkers. Serveer bietensalade erbij.
Broodje tartaar met bietensalade is een recept van Albert Heijn