Steak sandwich met rucola en roerbakgroenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstukken dun met 1 el olie. Gril de biefstukken 3-5 min. aan elke kant (de buitenkant kleurt bruin, de binnenkant mag rosé blijven). Laat de biefstukken even rusten, snijd ze daarna in plakjes. Breng het vlees op smaak met (versgemalen) peper en zout. Verhit intussen 2 el olie in een wok, schep de champignon roerbakmix en de sojasaus erbij en roerbak de groenten 2 min. op hoog vuur. Roer de mosterd door de kappertjes. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en besmeer de helften met het mosterdmengsel. Beleg het brood met de rucola, de roerbakmix en de plakjes biefstuk en snijd het in 4 stukken.

Steak sandwich met rucola en roerbakgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept