Tonijnciabatta met krulsla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen en broden afbakken. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Broden in de lengte halveren en met margarine besmeren. Onderste helft met achtereenvolgens sla, tomaat, tonijn, uiringen en paprika beleggen. Met bovenste helft brood afdekken, brood schuin in stukken snijden en serveren.

Tonijnciabatta met krulsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbroodje met brie
10 min
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept