Pitabroodjes gevuld met tonijn en kappertjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen, halveren en in dunne halve ringen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Slasaus met olie, azijn, zout en peper tot saus roeren. Tonijn in zeef laten uitlekken.
  • 2 In broodrooster pitabroodjes knapperig en bruin roosteren. Met mes pitabroodjes opensnijden. Pitabroodjes met 1 hand openduwen en vullen met wat sla, 1 eetlepel tonijn, plakjes tomaat, ui, plakjes olijf en kappertjes. Saus erover scheppen.

Pitabroodjes gevuld met tonijn en kappertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept