Taart met drie soorten tomaat van Anne-Karine Zeeman

6
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bedek de ovenschaal met bladerdeeg, druk de randen deeg goed tegen elkaar aan.
  • 2 Bestrijk het deeg met de tomatentapenade, op een rand van 3 cm na. Beleg de bodem met de plakken trostomaat en verdeel de cherrytomaatjes erover. Leg de takjes rozemarijn erop en druppel de olie en balsamicoazijn over de tomaten.
  • 3 Bestrijk de randen van de taart met losgeklopt eigeel en bak hem 10 minuten in de oven (het eiwit wordt in dit recept niet gebruikt). Haal de ovenschaal uit de oven, verdeel de salami over de taart en bak hem nog eens 10-15 minuten tot de randen goudgeel zijn en de salami krokant is.
  • 4 Strooi naar smaak zout, (versgemalen) peper en tijm over de taart. Lekker met een groene salade.

Taart met drie soorten tomaat van Anne-Karine Zeeman is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept