1 Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de wokgarnalen toe en roerbak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.
Spaghettini met garnalen en spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)