Nasi met roerbakgroente en garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in ruim kokend water 10 min. en giet af. Laat in een wijde kom snel afkoelen.
  • 2 Roerbak in een wok de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze uit de wok. Bak in het bakvet de roerbakmix en de boemboe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst erbij en roerbak tot deze goudbruin en warm is. Voeg de garnalen toe en warm de nasi goreng nog 1 min. door.
  • 3 Roer de sambal los met de ketjap en schep de komkommer erdoor. Serveer de komkommer bij de nasi goreng met garnalen.

Nasi met roerbakgroente en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept