Paddenstoelenrisotto met geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snipper de ui. Fruit in een wok of hapjespan de ui en de champignons in de olie 5 min., tot de paddenstoelen vocht loslaten.
  • 3 Snijd de witlof in reepjes. Voeg de witlof toe en roerbak nog 1 min. Schep de risotto erdoor. Verkruimel de geitenkaas en schep deze vlak voor het serveren door de risotto. Serveer direct.

Paddenstoelenrisotto met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept