Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Breng de bouillon aan de kook. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de korrels glanzen. Voeg de bouillon scheut voor scheut toe aan de rijst en laat al omscheppend zacht koken tot de bouillon is opgenomen. Herhaal tot alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar en smeuïg is.
  • 2 Laat ondertussen de bieten in een zeef uitlekken en snijd in stukjes. Roer de roomkaas door de risotto en warm goed door. Verdeel de rucola over de borden, schep de risotto erop en bestrooi met de kaasvlokken.

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept