1 Shii-takes schoonwrijven met keukenpapier en in plakken snijden. Peultjes afhalen en diagonaal doormidden snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bosuitjes schoonmaken en schuin in stukken snijden. Bamboe laten uitlekken. Blaadjes van koriander plukken. Biefstuk in dunne plakken snijden, plakken halveren. In koekenpan of wok olie verhitten. Biefstuk in ca. 2 minuten rondom dichtschroeien. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet knoflook en bosuitjes fruiten. Eventueel nog 1 lepel olie toevoegen. Shii-takes, peultjes en bamboe toevoegen en 2 minuten al omscheppend bakken. Vissaus, chilisaus, bouillon en 2 dl kokend water erbij schenken. Maizena losroeren met eetlepel water. Maizenapapje en plakjes biefstuk door groenten scheppen en het geheel nog 2 minuten doorwarmen om de saus te laten binden. Royaal bestrooien met koriander. Serveren met eiermie of witte rijst.
Gestoofd rundvlees met bamboespruiten is een recept van Albert Heijn