1 Knoflook pellen en fijnhakken. Gember schillen en fijnhakken. Peper schoonmaken en in stukjes snijden. In keukenmachine of vijzel knoflook, peper en gember met komijn, gemalen koriander, kardemom en 2 eetlepels azijn tot pasta pureren. Van eendenborstfilet vet afsnijden. Vlees in blokjes van ca. 21/2 cm snijden. In kom vlees en kruidenpasta door elkaar scheppen. In koelkast vlees afgedekt minimaal 2 uur marineren. Uien pellen en in lengte in repen snijden.
2 In wok of pan olie verhitten. Uien al omscheppend in ca. 5 minuten bruin bakken. Vlees met pasta toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Rest van azijn en 1 dl water erbij schenken en aan kook brengen. Vlees nog ca. 10 minuten zachtjes stoven. Vindaloo op smaak brengen met zout. Serveren met rijst en groentegerechtjes.