Tunesische vissoep

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika's in repen. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de winterpenen in blokjes en de uien in ringen.
  • 2 Schenk de visbouillon in een grote pan en voeg de paprika, aardappel, peen, ui, knoflook, laurier, komijn en saffraan toe. Laat 20 min. op laag vuur koken. Zeef de bouillon en verwijder de laurierblaadjes.
  • 3 Pureer de helft van de bouillongroente met de staafmixer of in de keukenmachine. Schep de gezeefde bouillon met de gepureerde en ongepureerde groente terug in de pan.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes en water toe. Breng opnieuw aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg 12 min. voor serveren de macaroni toe. Snijd de ontdooide kabeljauwfilet in stukjes. Voeg 5 min. van tevoren de kabeljauw en kappertjes toe.

Tunesische vissoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tunesische viscouscous met frisse saykouk
45 min-
Bekijk recept
Tunesische soep
20 min
Bekijk recept
Tunesische pasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goed gevulde Tunesische vissoep
30 min-
Bekijk recept