Konijn in dragon-roomsaus

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Konijn bestrooien met zout en peper en met helft van mosterd bestrijken. Sjalotjes pellen en snipperen. In snelkookpan boter verhitten en bouten dichtschroeien. Sjalotjes en helft van dragon toevoegen. Wijn en fond langs rand van pan schenken, geheel aan de kook brengen. Pan sluiten en vlees in ca. 15 minuten gaar laten worden bij druk
  • 2 Volgens gebruiksaanwijzing druk van pan nemen. Konijnenbouten uit pan nemen en warmhouden. Stoofvocht op hoog vuur tot 2 1/2 dl laten inkoken. Room culinair en rest van mosterd erdoor roeren. Saus op smaak brengen met rest van dragon, zout en peper. Saus over of bij konijn serveren. Lekker met gekookte aardappels en rodekool.

Konijn in dragon-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept