1 Hak in de keukenmachine de kip, garnalen en bosui fijn. Meng de sherry, sojasaus, sesamolie en peper en zout naar smaak erdoor. Vouw de filodeegvellen open, stapel ze op en snij er 9 vierkanten uit. Schep op elk van de 45 vierkantjes 1 volle tl kipmengsel. Bestrijk de randen van de vierkantjes met water, vouw ze diagonaal dicht, en vouw de punten tot envelopjes naar binnen. Leg de wontons op een met bloem bestoven schaal. Breng een pan ruim water aan de kook en kook de wontons met 15 tegelijk 3 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Breng in een soeppan de bouillon aan de kook. Kook hierin de mie 4 min. Schep de wontons, spinazie, oestersaus en gembersiroop erdoor. Verwarm de soep nog heel even en breng op smaak met peper en zout. Schep de soep in 4 ruime kommen en serveer met eetstokjes.