Biefstuk met cashewnoten in oestersaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de sojasaus, sesamolie, sherry en maizena in een kom. Schep de biefstuk erdoor en laat 20 min. marineren.
  • 2 Verhit een wok, schenk de zonnebloemolie erin en wacht tot de olie gaat walmen. Neem de biefstuk uit de marinade en laat even uitlekken. Bewaar de marinade. Roerbak de biefstuk 4 min. in de wok en laat uitlekken in een vergiet. Schenk de helft van de zonnebloemolie in een hittebestendige kom, deze olie wordt niet meer gebruikt.
  • 3 Roerbak de gember in dezelfde wok 1 min. op matig vuur. Voeg de marinade en oestersaus toe en breng aan de kook. Schep de biefstuk, bosui en cashewnoten erdoor en verwarm al omscheppend nog 2 min. Lekker met witte rijst en geroerbakte paksoi.

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept