1 In pan met ruim kokend water broccoliroosjes 2-3 min. koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. Peper halveren en zaadjes eruit schrapen. In wok olie verhitten tot hij walmt. Tofu met peper mooi bruinbakken. Tofu uit wok op keukenpapier scheppen en laten uitlekken. Peper weggooien. Olie in hittebestendige kom schenken (wordt niet meer gebruikt). In wok knoflook, paprika en broccoli 3-4 min. roerbakken. Sherry, sojasaus, bouillon en sesamolie erdoor roeren en aan de kook brengen. Maizena losroeren met 1 el water en al roerend aan gerecht toevoegen. Nog even verwarmen tot saus gaat binden. Tofu erdoor scheppen en verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met bieslook. Lekker met mie.
Roergebakken tofu met paprika en broccoli is een recept van Albert Heijn