Steak met pittige kruidenboter

8
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de biefstukken in ca. 30 min. op kamertemperatuur komen. Meng ondertussen de boter met de ansjovis, de knoflook, de sjalot, de peterselie, de kappertjes, de mosterd, de tijm en het curry poeder. Breng op smaak met peper en zout. Schep op een stuk vershoudfolie, rol op tot een worstje en draai de uiteinden van het folie dicht. Leg tot gebruik in de koelkast, maar minimaal 30 min.
  • 2 Bestrijk de biefstukken met de olie en bestrooi ze met peper en zout. Verhit de grillpan en gril ze 4-5 min. Keer halverwege.
  • 3 Verwijder het folie van de kruidenboter en snijd de boter in plakken. Serveer op de biefstuk. Lekker met de aardappel met ui.

Steak met pittige kruidenboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept