Ratatouille met entrecote

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep 2 fijngesneden tenen knoflook om met de naaldjes van 2 takjes rozemarijn en 2 el olie en breng op smaak met peper en zout. Marineer de entrecotes hierin.
  • 2 Verhit 2 el olie in een braadpan en fruit de rode ui, de rest van de knoflook en paprika tot ze lichtbruin kleuren. Schep er de courgette, tomaat en de naaldjes van 1 takje rozemarijn bij. Breng de ratatouille zachtjes aan de kook en laat 10 min. op laag vuur doorkoken.
  • 3 Verhit de grillpan. Neem de entrecotes uit de marinade en wrijf de naaldjes en knoflook eraf met keukenpapier. Gril het vlees 4 min. Keer na 2 min. (vanbinnen mag het vlees rood zijn). Breng de ratatouille op smaak met de azijn en peper en zout. Lekker met brood of aardappelpuree (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

Ratatouille met entrecote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept