Gratin van knolselderij en Port Salut

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Knolselderij schillen, wassen en in dunne plakken snijden. Selderij in ruime pan met water en zout 5 min. koken. Afgieten en met koud water afspoelen. Paddenstoelen met tijm en geperste knoflook kort in olijfolie bakken in koekenpan, op smaak brengen met peper en zout. Tomaat in plakken snijden. Puree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal met olijfolie invetten. Met alle ingrediënten laagjes maken: knolselderij, puree, paddenstoelen, tomaat. Doorgaan tot alles op is. Port Salut bovenop leggen. In midden van oven ca. 20 min. bakken of tot kaas goudbruin kleurt. Met groene salade serveren.

Gratin van knolselderij en Port Salut is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Aardappel-courgettepannetje met Franse kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstballetjes met gesmolten kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met Franse groenten & kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept