Ratatouilleschotel met rundervinken

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de aubergine, courgette en paprika schoon en snijd in stukken. Pel de ui en snijd in stukken. Meng de krieltjes en groenten en schep dit in een grote ovenschaal. Leg de rundervinken ertussen, smelt de kruidenboter en schenk over de schotel. Plaats de schotel in het midden van de oven en bak in 30 min. gaar en bruin, schep af en toe om. Verdeel de ratatouille met rundervinken over borden.

Ratatouilleschotel met rundervinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met rundervink
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouilleschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleschotel Met Shoarmavlees
30-60 min -
Bekijk recept