Shoarmasalade met stoomgroenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Schep het vlees regelmatig om. Stoom de groenten in het pak (met stoomfolie) in de magnetron 5-6 minuten op vol vermogen (800 watt) gaar. Laat de stoomgroenten nog 1 minuut in de verpakking nagaren. Verwarm de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd ze in punten. Schud de stoomgroenten om en verdeel ze met de rucola over vier borden. Verdeel het shoarmavlees over de vier borden en garneer met de tomaat en sladressing. Serveer met de warme shoarmabroodjes.

Shoarmasalade met stoomgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookspaghetti met rucola en noten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
De gehaktbal van Marcel Hamers
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme Shoarmasalade
0-10 min -
Bekijk recept