Wortel-spinaziestamppot met pepersteak

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 400 ml water aan de kook en kook de aardappelen en de winterpeen met de deksel op de pan en op laag vuur gaar in ca. 20 min. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de pepersteaks 4 min. per kant. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit in het bakvet de ui goudbruin. Voeg de mosterd en 200 ml water toe en breng aan de kook.
  • 3 Voeg de spinazie en de zure room toe aan de aardappelen en winterpeen en stamp tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de pepersteaks en de uienjus.

Wortel-spinaziestamppot met pepersteak is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pepersteak met geitenkaas en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak & stamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Stroganoff met puree en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept