Romige viscurry

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en 1 in dunne ringen snijden en andere fijnsnipperen. In kom knoflook, rode peper, gember, currypasta en gemalen koriander door kokosmelk roeren. Vis met citroensap en zout inwrijven. In ruime pan uisnippers in 2 el olie fruiten. Kokosmengsel aanlengen met 4 el heet water en in pan schenken. Vis erop leggen en 10-15 min. sudderen tot vis gaar is en vocht is ingedikt. Intussen in koekenpan uiringen 5 min. in rest van olie fruiten. Viscurry op smaak brengen met zout en garneren met uiringen en verse koriander.

Romige viscurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase viscurry met kikkererwten en spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept