Pompoenstoofschotel met vis

4
40 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kokosmelk mengen met rode peper, komijn, kurkuma en gember. Yoghurt erdoor scheppen. In pan bouillon en pompoenblokjes afgedekt 10 min. laten sudderen. Vis door pompoen scheppen en nog 10 min. meestoven. Pan van vuur nemen en voorzichtig kokos-yoghurtmengsel door pompoen scheppen. Op smaak brengen met zout. Pan van vuur nemen. Gerecht garneren met koriander en bosuitjes.

Pompoenstoofschotel met vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse Pompoenstoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept