Gesmoorde vis in kokossaus

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de gember fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in reepjes. Meng in een kom de gember, rode peper, knoflook, kurkuma, koriander, currypasta, het citroensap en een mespunt zout. Wrijf de vis in met het mengsel en marineer afgedekt 30 min. in de koelkast.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 3 min. Voeg de vis toe en bak 2 min. per kant op laag vuur. Voeg de kokosmelk toe, leg de deksel op de pan en laat de vis nog 4 min. smoren. Serveer de vis in de saus.

Gesmoorde vis in kokossaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept