Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed met de hand (of maal in een keukenmachine) het gehakt met de currypasta, de helft van de appel en de helft van de koriander. Vorm van het gehakt 8 dunne worstjes en rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gehaktspiesen met de olie en bak ze in de grillpan in 10-12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesen regelmatig. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de appel en koriander. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtdip bij de spiesen. Lekker met naanbrood en sperziebonen.

Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept