Indiase lamskoteletjes met yoghurtsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de lamskoteletjes rondom in met de Tikka Masala-pasta en laat ze 10 minuten liggen. Maak intussen de yoghurtsaus (raita): snijd de banaan in kleine blokjes. Roer in een kom de yoghurt los met het limoensap en meng de knoflook, munt en banaan erdoor. Breng de yoghurtsaus op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de koteletjes in 4-6 minuten (of voor varkensfiletlapjes 6-8 minuten) mooi bruin, keer ze halverwege. Lamsvlees mag vanbinnen nog rosé zijn, varkensvlees moet wel gaar zijn. Leg de koteletjes op vier borden en schep de yoghurtsaus ernaast. Lekker met rijst of geroosterde shoarmabroodjes en broccoli.

Indiase lamskoteletjes met yoghurtsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept