Sperziebonencurry met naanbrood

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.
  • 2 Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.

Sperziebonencurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-sperziebonencurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept