Indiase visspiesen met naanbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In schaal currypasta door yoghurt roeren. Vis in blokjes snijden en door curry scheppen. In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen. Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden. Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.
  • 2 Rooster van barbecue met beetje olie invetten. Vis op barbecue in 6-8 min. gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min. per kant roosteren. Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien. Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.

Indiase visspiesen met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept