Roodbaars met salie en parmaham

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast. Ze worden zo lekker stevig.
  • 2 Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salieblaadjes op elk stuk vis. Wikkel elk stuk vis in een plak parmaham en zet de ham met een cocktailprikker vast. Bestrijk de ham met olijfolie.
  • 3 Verhit een koekenpan en rooster de stukken vis op een middelhoog vuur aan elke kant 3 minuten. Leg de stukken vis elk op een bord. Lekker met 'Verse tomatensaus' (zie recept elders op ah.nl/recepten), spaghetti en snijbonen.

Roodbaars met salie en parmaham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept