Japanse tofu-andijvieroerbak

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in halve ringen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte,verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd de komkommerhelften in plakjes.
  • 2 Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de tofureepjes en de uienringen goudbruin in 5 min. Voeg de andijvie en de komkommer toe en roerbak tot de andijvie warm is en gaat slinken. Voeg de sojasaus en de woksaus toe en warm goed door.
  • 3 Giet de noedels af en verdeel over kommen. Schep de gewokte groente met tofu erop.

Japanse tofu-andijvieroerbak is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept