1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat ze uitlekken. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de reepjes kipfilet op hoog vuur. Schenk na 2 min. 3 el sojasaus (per 4 personen) erbij en blijf roerbakken tot het vocht is verdampt. Neem de kipfiletreepjes uit de wok en houd ze warm.
2 Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de groenten in delen, voeg de volgende portie pas toe als de vorige wat is geslonken (de bij de wokgroenten geleverde saus wordt niet gebruikt).
3 Roer de gekookte noedels door de groenten en schenk de rest van de sojasaus erbij; schep het geheel goed om en breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de koriander fijn. Verdeel de noedels met groenten over borden of kommen, schep de kipreepjes erop en bestrooi het geheel met koriander.
Roergebakken noedels op z'n Japans is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum