Sperziebonen met mediterrane tonijnsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen en kook ze in weinig water in 25 minuten gaar. Kook de sperziebonen in ruim kokend water met wat zout 6 minuten. Giet de tonijn af, vang de olie op. Verhit in een kleine koekenpan 2 eetlepels tonijnolie en fruit hierin de paprika, de ui, de knoflook en de olijvenplakjes. Verdeel de tonijn in stukken en schep deze bij het mengsel in de pan. Warm het voorzichtig omscheppend door. Giet de sperziebonen af en schud ze om met 1 eetlepel tonijnolie. Verdeel de aardappelen en bonen over 4 borden, schep het tonijnmengsel erop en strooi er naar smaak zout en peper over.

Sperziebonen met mediterrane tonijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti tonijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept