Mediterrane zomersalade met frambozendressing

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer met de staafmixer de helft van de frambozen met ⅔ van de olie, azijn en suiker. Verdun de dressing met het water en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snijd het stokbrood schuin in sneetjes en rooster het lichtkrokant in de broodrooster. Snijd de brie in plakjes en de ui in ringen.
  • 3 Mix ¾ van de dressing door de rucola. Leg de aangemaakte rucola op borden en verdeel de brie, spekreepjes, rode ui, olijven en de rest van de frambozen erover. Sprenkel de rest van de dressing over de salade. Serveer met de sneetjes stokbrood.

Mediterrane zomersalade met frambozendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

frisse eikenbladsalade met gerookte kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige rodekool
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met gegrilde perzik en frambozendressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Wrap met gorgonzola
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept