Reepjes varkensvlees in pittige saus

4
55 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In keukenmachine paprika, peper en knoflook pureren. Azijn, komijn, kruidnagel en mespunt zout erdoor mengen. Mengsel in pan scheppen en al roerend 10 min. verwarmen tot dikke pasta ontstaat. Laten afkoelen. Vlees in dunne plakken snijden. In kom paprika-peperpasta en vlees door elkaar scheppen. In koelkast afgedekt minstens 4 uur marineren, af en toe omscheppen.
  • 2 Vlees op kamertemperatuur laten komen. In wok olie verhitten en op hoog vuur vlees met marinade al omscheppend in ca. 10 min. bruin en krokant bakken. Ananas erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Vlees in schaal scheppen en garneren met uiringen en koriander. Lekker met maïstortilla's.

Reepjes varkensvlees in pittige saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept