1 Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 min., laat ze uitlekken. Snijd de kipfilet in reepjes. Vehit de olie in een hapjespan of braadpan en bak de kipreepjes in ca. 6 min. goudbruin en gaar. Snijd de ui in halve dunne ringen. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Laat de mais uitlekken.
2 Voeg de ui en paprika toe aan de kip en roerbak nog 5 min. Voeg de mais toe en warm het geheel nog even door. Schep de sperziebonen erbij. Verwarm de ovengrill voor op ca. 215 °C. Vet de ovenschaal in met olie. Warm de tortilla's op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Verdeel de kip met het groentemengsel over de tortilla's, rol ze op en steek ze vast met een cocktailprikker. Leg ze in de ovenschaal en strooi de gemalen kaas erover. Schuif de schaal onder de grill en laat de kaas enigszins kleuren en smelten in ca. 8 min.
Tortilla met kip en mais is een recept van Albert Heijn