Chili con carne met muntyoghurt

8
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien. Verhit de olie in een grote braadpan en fruit de uien. Pers de helft van de tenen knoflook erboven. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul.
  • 2 Snijd de paprika's in reepjes. Voeg de paprika, komijn en tomaten toe. Druk de tomaten met een pollepel stuk. Laat de bonen uitlekken en voeg ze toe. Breng op smaak met zout en chilipeper en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 20 min. stoven.
  • 3 Snijd de munt fijn. Voeg de munt aan de yoghurt toe en pers de rest van de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en zout.

Chili con carne met muntyoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spruiten-linzenschotel met appel en munt
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ribeye met knoflook, yoghurt en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschnitzel met courgettepannenkoekjes in muntyoghurt
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept